afdeling design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere maand verschijnen er nieuwe collecties in onze winkels en op onze webshop. Deze collecties worden bijna allemaal door ons eigen designteam ontworpen. Omdat iedereen een andere smaak heeft, ontwikkelen we deze collecties met deze verschillende smaken in ons achterhoofd, zodat je jouw kleine wonder met alle trots aan iedereen kunt tonen. 

De afdeling Design is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de collecties voor ons Private Label Prenatal en onze Private Brands, zoals bijvoorbeeld “Sweet Petit” en “Play All Day” & Kids Gallery. 

Onze designers zijn altijd op zoek naar de laatste trends en inspiratie, en gebruiken dit in de ontwikkeling van nieuwe collecties, prints en designs. Maar deze trends gebruiken we ook om richting te geven aan het merk Prenatal. Hiervoor werken we nauw samen met de verschillende afdelingen zoals Category Management & Marketing/Communicatie. 

Creativiteit & Conceptueel denken is essentieel om de juiste vertalingen te  maken voor alle collecties die wij ontwikkelen, maar daarnaast is een optimale team spirit essentieel. Samen versterken we elkaar, of je junior bent of ervaren designer: we leren van elkaar! En alles steeds klanttevredenheid als hoogste doel.

vacatures binnen deze afdeling

 

vragen?mis geen vacature!           volg ons op

mail naar: solliciteren@prenatal.nl

 

www.prenatal.nl