afdeling category management

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Category Managers zoeken en selecteren de beste leveranciers in binnen- en buitenland. Ze stellen het assortiment samen door alle ontwikkelingen en trends in de markt te volgen en marktgegevens te analyseren. Waarin kunnen we voorzien in de behoefte van onze klant? Wat is de juiste mix van private label en a-brands?

Onze Category Managers zorgen voor het totale aanbod aan mooie producten in onze winkels en webshop! De merchandise planners nemen de verantwoordelijkheid van de voorraadbeschikbaarheid voor hun rekening en zorgen ervoor dat de artikelen daar liggen waar de klant het van ons verwacht.

De afdeling Merchandise moet zorgen voor een optimale product beschikbaarheid, dit houdt in dat de producten met de juiste aantallen op de juiste plaats liggen binnen al onze kanalen. Dit doen we aan de hand van vele analyses op voorraad- en productniveau.

Samenwerken is erg belangrijk binnen Merchandise, samen met Categorie Management werken we aan de ontwikkeling van de inkoopstrategie en assortimentsplanning en samen met Logistiek voorzien we onze logistieke partner van onze verwachtingen.

vacatures binnen deze afdeling

 

vragen?mis geen vacature!          volg ons op


mail naar: solliciteren@prenatal.nl

 

www.prenatal.nl