Prénatal

Een nieuw leven is kwetsbaar en mooi, maar brengt ook onzekerheid met zich mee. We weten als geen ander dat er veel op onze klanten afkomt. Dit inspireert Prénatal om de nummer één bestemming te zijn voor (toekomstige) ouders en iedereen die hierbij betrokken is. Wil jij hier ook een deel van uit maken? Lees dan verder!

Bij Prénatal vinden we het dan ook een grote eer dat we een onderdeel mogen zijn van opgroeiend leven. Daarom willen we er altijd voor onze klanten zijn. Niet alleen zorgen we ervoor dat onze Megastores, Citystores, (Petit) Boutiques en natuurlijk onze webshop gevuld zijn met de leukste positiemode, kinderkleding en de meest onmisbare producten, maar we doen er ook alles aan om het (toekomstige) ouderschap leuker, comfortabeler en makkelijker te maken. Al onze collega's willen namelijk voldoen aan de behoeftes van de klant.

Klanten gaan naar Prénatal voor het liefste kraamcadeautje, advies over het beste matrasje of voor de eerste voedingsbeha. Prénatal is niet zomaar een winkel, maar een begrip in Nederland. Voor aankomende ouders, verse vaders en moeders, opa’s, oma’s en iedereen die nieuw leven mag verwelkomen. We helpen onze klanten graag met alle vragen en wensen. Van de meest veilige autostoel tot de hipste kleertjes: wij zijn er voor onze klanten.

  Onze
  kernwaardes

  Binnen Prénatal bestaan er 4 kernwaardes. Dit zijn niet zomaar loze woorden, maar vormen het uitgangspunt van ons denken en handelen. Bij Prénatal zijn wij daarom:

  Bij ons krijgt de klant altijd de
  beste service, kwaliteit en garantie.

  Met meer dan 60 jaar ervaring weten we hoe het is en wat onze klanten nodig hebben. Daarom helpen we onze klanten altijd met deskundig advies.

  We inspireren onze klanten graag
  met de nieuwste en leukste trends, om deze mooie fase extra bijzonder
  te maken.

  Met persoonlijke aandacht maken we elke ervaring met ons speciaal.


  Onze
  collega's

  Onze
  partners

  We weten maar al te goed dat (de komst) van een kleintje niet goedkoop is. Daarom werken we samen met te gekke merken, die de klant (maar ook jou!) een leuk cadeautje biedt: zo ontvang je bij iedere besteding van 75.- gratis exclusieve kortingsvouchers. Ga bijvoorbeeld lekker een (mid)week op vakantie naar Center Parcs met 50% korting! Of schaf de Babboe bakfiets aan met maar liefst 150.- korting. 

  Onze
  benefits

  Onze collega's van de afdeling People & Culture weten als geen ander hoe belangrijk het is om in een organisatie te werken waar je het beste uit jezelf kunt halen.
  Buiten het feit dat je onderdeel wordt van een hecht en enthousiast team hebben wij ook een aantal benefits, waardoor het nog leuker wordt om bij
  ons te werken:

  • Mooie toekomst mogelijkheden door onze vele (interne) doorgroeimogelijkheden;
  • Een perfecte thuiswerkplek met thuiswerkvergoedingen;
  • Diverse training- en opleidingsmogelijkheden, zo kennen we voor onze collega's in de winkels een gaaf ontwikkelprogramma genaamd: 'YOU!';
  • Iedereen heeft onbeperkt toegang tot ons online trainingsplatform “GoodHabitz”, wat je ook nog deels onder werktijd mag doen!;
  • Marktconform salaris met reiskostenvergoeding (als je toch verder woont dan Amersfoort) en pensioenregeling;
  • Als je een bijbaan bij ons hebt, dan betalen we je een all-in uurtarief, waardoor je direct je vakantietoeslag en vakantie uren uitbetaald krijgt;
  • Werken met een ontwikkelplan (Good for YOU!) i.p.v. een jaarlijkse beoordeling;
  • De mogelijkheid tot het nemen van een sabbatical;
  • En uiteraard 20% personeelskorting op bijna alles uit ons assortiment!

   

  vragen? e-mail of bel!mis geen vacature!           volg ons op

  solliciteren@prenatal.nl

  088 3320000
  ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur

  www.prenatal.nl

   

   

    

   

   

    vragen? e-mail of bel!

                   solliciteren@prenatal.nl

                          088 3320000
               ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur

                         www.prenatal.nl